Najnovšie recenzie zo sekcie Predajné stánky
Neodporúča produkt
- komunikacia na bode mrazu
Odporúča produkt
- Altánok som mal celé leto na záhrade ako tienenie nad sedením. Svoj účel splnil na jednotku. Je čas ho odložiť, už sa teším na novú sezónu pod stanom.
Odporúča produkt
- Krásny, priestraný altánok. Kvalita výborná.
Odporúča produkt
- Krásny stan, jednuduchá montáž. Eshop aktuálny čo sa týka skladových zásob. Dávam 5*
Odporúča produkt
- Sympatický malý stan ktorý veľa ponúka. Používam ho na jarmokoch a spomedzi ostaných je najkrajší :) Má krásny tvar strecha dokonale napnutá (nevysí, neplantá)
Odporúča produkt
- Vynikajúci stan za výbornú cenu. Kvalita veľmi dobrá teší ma jednoduchá manipulácia so stanom. Profi úroveň
Odporúča produkt
- ODPORÚČAM.... Stánok v pondelok ráno objednaný, v utorok doručený na adresu NESKUTOČNÉ !!!!
- Kvalita vysoko na úrovni ako aj celý vzhľad altánku. Je to profi firma, keby môžem dám 10 hviezdičiek:)
Odporúča produkt
- Výborná kúpa, cena sa rovná kvalite. Som veľmi spokojná so stanom.
Odporúča produkt
- Praktický a veľmi estetický stan. Vysoká kvalita za rozumnú cenu. Som nadmieru spokojný v každom ohľade / shop, objednanie, doručenie, kvalita/
Odporúča produkt
- Stánok využívam maximálne ako sa len dá, zatiaľ je sním všetko v poriadku. Konštrukcia je pevná a aj plachtoviny sú odolné. Prvý veľký test mal stan na jarmoku kde sa z ničoho nič strhla búrka, všetko vydržalo.
- Super.
Odporúča produkt
- Útulný napriek menšiemu rozmeru priestranný stánok ideálny na trh. Otovrená predná strana 3m je dostačujúca na prezentáciu mojich hande made výrobkov. Kvalita stanu je dobrá a čo ma najviac teší veľmi jednoduchá manipulácia a rozkladanie/skladanie.
Odporúča produkt
- Rýchle doručenie a výborná kvalita.
- Profesionálny prístup predajcu, poradili s výberom
Odporúča produkt
- Rozloźenie stanu je skutočne veľmi jednoduché. Spokojnosť s tovarom je 100%-ná.
- Doručenie rýchle, nemám čo vytknúť.
Odporúča produkt
- Dcéra mi odporúćial túto značku aby som si kúpila keď som zvažovala kúpu predajného stanu. Ona už vlastní tento stan a je sním veľmi spokojná. Tovar mi doručili extrémne rýchlo. Dúfam že mi bude dlho slúžiť tento prekrásny stan.
Odporúča produkt
- Krásny stan. Nevedela som čo čakať keďže to bola objednávka cez eshop, no som veľmi milo prekvapená a maximálne spokojná. Ak váhate neváhajte objednajte budete spokojní to garantujem a to som veľmi náročná zákazníčka.
Odporúča produkt
- Úžasný stánok, poslúžil počas celého víkendu ako predajný stan na šporotvom podujatí. Neviem si ho vynachváliť som sním veľmi spokojný.
Odporúča produkt
- Výborný stan za rozumnú cnenu.
Odporúča produkt
- Cena sa rovná kvalite. Altánok na profi úrovni zatiaľ som nikde tak kvalitne spracovaný stan nevidel na SK trhu. V porovnaní s ostatnými stanmi je tento kilometre popredu čo sa týka kvality.
Odporúča produkt
- Pri rozhodovaní ma ovplyvnilo množstvo pozitívnych recenzií na stránke ale aj známi mi odporúčali túto značku.
- Neľutujem že som sa pre nich rozhodla a chcem prispieť aj ja s pozitívnou recenziou. Altánok je šikovný jednoducho sa sním manipuluje a prenáša. Využívam ho na predaj kozmetiky na jarmokoch a námestiach po celej SR ale aj doma má svoje využite ako party stan. 5*
Odporúča produkt
- Spolahlivý výrobca stanov, vidieť, že sa nejedná len o predajcu alebo o prekupované stany. Každy detail je premyslený aj stláčací gombík je upravený aby bola manipulácia jednoduchsia. Odporúčam každému kto sa rozhoduje, ja som veľmi spokojná.